Ministar poručio

Delić: Unaprjeđenje usluga prema korisnicima primarni cilj digitalne transformacije

Ministar Delić naglašava da je digitalizacija ključna za daljnji razvoj Ministarstva, te da će kontinuirano nastaviti ulagati u tehnološka rješenja koja će poboljšati usluge i olakšati rad svim građanima.
Vijesti / Flash | 20. 04. 2024. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić, prvi je ministar u Federalnoj vladi koji je podnio zahtjev za digitalni potpis, a od jučer je i vlasnik digitalnog potpisa.

''Digitalni potpis eliminira potrebu za fizičkim potpisivanjem papirnih dokumenata, te smanjuje rizik od grešaka i zloupotreba, a na koncu vodi nas korak bliže smanjenju birokratskih procedura i papirnih dokumenata čime nastojimo ići putem razvijanja digitalnih servisa za pružanje usluga u našem ministarstvu'' - kazao je ministar Delić.

Osim toga, Ministarstvo je u suradnji s UNDP razdvojim programom u BiH već pokrenulo sveobuhvatnu digitalizaciju procesa, što će dodatno unaprijediti efikasnost i transparentnost rada.

Ministar Delić naglašava da je digitalizacija ključna za daljnji razvoj Ministarstva, te da će kontinuirano nastaviti ulagati u tehnološka rješenja koja će poboljšati usluge i olakšati rad svim građanima i korisnicima usluga Ministarstva, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

Kopirati
Drag cursor here to close