Godinu dana bez odgovora

Davor Dragičević: Ubojice, spavate li mirno?

Davor Dragičević koji je pobjegao iz zemlje još jednom je podsjetio da nije dobio odgovor na pitanje postavljeno prije godinu dana – tko je ubio njegova sina.
Vijesti / Flash | 26. 03. 2019. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Odgovor još nisam dobio. Godinu dana kako ste pokušali kriminalizirati moga sina, sada to isto pokušavate sa grupom 'Pravda za Davida'. Ubojice, spavate li mirno?", napisao je Davor Dragičević na svom Twitter profilu na godišnjicu otkako je policija održala konferenciju za novinare zbog nestanka njegova sina.

Vrijeme prolazi

Na toj konferenciji je tadašnji načelnik Uprave za organizirani kriminal MUP RS Darlo Ilić rekao da se David Dragičević u noći nestanka potukao s grupom mladića, zatim pojeo burek, opljačkao jednu kući i na kraju završio u rječici Crkvena.

Davor Dragičević koji je pobjegao iz zemlje još jednom je podsjetio da nije dobio odgovor na pitanje postavljeno prije godinu dana – tko je ubio njegova sina.

Tužiteljstvo treba doći do novih saznanja 

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske (RS) Dragan Lukač također se osvrnuo na obilježavanje ove godišnjice te naglasio kako očekuje da tužiteljstvo dođe do novih saznanja u slučaju stradanja banjalučkog mladića Davida Dragičevića, jer se, kako tvrdi, godinu dana pričaju laži o ljudima iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) RS-a. Dodao je da taj slučaj nije završen i da tužiteljstvo na njemu i dalje radi.  

Kazao je i da su mnogi ljudi iz policije prozvani bez ikakvog argumenta, te optuženi za nešto što nisu mogli da urade. 

''Tužiteljstvo je nadležno da provjeri i sve radnike MUP-a, i ako su radili nešto protuzakonito da ih procesuira'', rekao je Lukač u izjavi novinarima u Banjoj Luci.

Dodao je da MUP stoji na raspolaganju tužiteljstvu, za sve što od njih budu tražili.

Kopirati
Drag cursor here to close