Želi napraviti carstvo

Darth Vader novi kandidat za ukrajinskog predsjednika!

Vijesti / Flash | 28. 03. 2014. u 15:59 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gospodar Sitha Darth Vader odlučio je pridružiti se ukrajinskoj predsjedničkoj kampanji, a njegov program uključuje ponovno ujedinjenje Ukrajine u carstvo i vraćanje njene nekadašnje slave.

Vader, bivši gospodar jedija Anakin Skywalker, član je Ukrajinske internetske stranke i službeno će biti predložen za predsjednika u subotu na sjednici stranke.

''Spreman sam preuzeti odgovornost za sudbinu ove zemlje ako me time počaste moji sugrađani. Samo ja mogu napraviti carstvo od republike, vratiti joj staru slavu, vratiti izgubljene teritorije i ponos zemlje'', rekao je gopodar Sitha.

Darth Vader je ranije sudjelovao u nekoliko političkih akcija u Ukrajini, prenosi Russia Today.

Posljednja je bila u studenom 2013. godine kada ga je grupa Imperial Stormtroopersa (imperijalnih jurišnika) odnijela u gradsku vijećnicu u Odesi gdje se proglasio vršiocem dužnosti gradonačelnika, kazavši da je to naredba cara Palpatinea.

Na parlamentarnim izborima u Ukrajini 2012. godine dobio je tri posto glasova, ali glasački listići nikad nisu registrirani jer su glasači morali upisati Vaderovo ime i to je poništilo glasove.

U intervjuima, Vader objašnjava da je njegov gospodar zainteresiran za Ukrajinu jer je "Sila ovdje jaka".

Kopirati
Drag cursor here to close