Sastanak

Dani obrane Livna ove godine od 13. do 23. travnja

Razgovarano je o manifestaciji Dani obrane Livna i livanjskog kraja, koja će se ove godine održati od 13. do 23. travnja.
Vijesti / Flash | 23. 02. 2021. u 19:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Livanjski gradonačelnik Darko Čondrić i pomoćnik Službe za branitelje i mjesne zajednice Pavo Duvnjak razgovarali su s predstavnicima Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Livna o problemima s kojima se susreće braniteljska populacija.

Bilo je riječi i o organiziranju zajedničkih proslava obljetnica značajnih za livanjski kraj, a odnose se na Domovinski rat.

U tom kontekstu razgovarano je o manifestaciji Dani obrane Livna i livanjskog kraja, koja će se ove godine održati od 13. do 23. travnja.

Gradonačelnik Čondrić tom je prilikom istaknuo važnost dobre uzajamne komunikacije te je obećao daljnju potporu Grada Livno braniteljskim udrugama sukladno proračunskim mogućnostima.

Na sastanku je bilo riječi i o izradi monografije livanjske brigade HVO-a Petar Krešimir IV za što je kao pripremni materijal prije nekoliko mjeseci javnosti predstavljen i katalog izrađen u suradnji s Hrvatskim dokumentacijskim centrom Domovinskog rata u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close