Di si bija deves'prve?

Da olakšaju Crnoji, građani objavili 'registar izdajnika'; Petrov: MOST ne bi dozvolio registar

Vijesti / Flash | 24. 01. 2016. u 13:00 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon izjave novog hrvatskog ministra branitelja Mije Crnoje za HRT-ovu emisiju Veterani mira da ne odustaje od objave registra izdajnika, na internetu je osvanula stranica www.registar-izdajnika.org na kojoj se citiraju upravo Crnojine rečenice iz jučerašnje emisije - "Objavit ćemo mi sve registre, ako se netko ogriješio o zakone RH i ako je izdao nacionalne interese, nema razloga da se ne nađe u registru".

Svjesni teške gospodarske situacije u kojoj se zemlja nalazi, odlučili smo pomoći ministru, a time i proračunu, te registar kreirati sami, i to dobrovoljno, kažu iz kolektiva Skroz koji se potpisuje kao inicijator akcije.

Ne samo da smo ubrzali identificiranje izdajnika, već smo Ministarstvo i ostale institucije države spasili muke provođenja postupaka javne nabave i ostalih zakonom propisanih gnjavaža, dodaju.

Do 10 sati upisalo se već 939 "registriranih izdajnika", koji navode različite razloge svog "krimena" - od "otišao u inozemstvo kako bi prehranio obitelj" do "čitala Feral 90-ih".

Božo Petrov, čelnik Mosta, komentirao je u intervjuu za Hinu te najave kazavši: Kad je riječ o registru izdajnika koji je spomenuo Crnoja, ne znam u kojem je to kontekstu rekao, ali da se o tome i slučajno pomislilo ozbiljno, to nikada ne bi prošlo jer Most to ne bi dopustio.

Kopirati
Drag cursor here to close