Amen

Crnoja uz blagoslov preuzeo ured: Hrvatskoj će uzor biti Izrael

Vijesti / Flash | 25. 01. 2016. u 09:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi ministar branitelja u Hrvatskoj Mijo Crnoja preuzeo je ministarstvo od Predraga Matića. Crnoja je izjavio da želi biti ministar svih branitelja, i da ima puno problema kojem Ministarstvo mora rješavati.

Rekao je da će se registrom izdajnika baviti mjerodavne institucije, a ne njegovo ministarstvo. Kao prvu mjeru najavio je zaustavljanje razdvajanja mirovina prema posebnim propisima.

"Dragi moji suborci, zahvaljujem. Drago mi da ste ovdje sa mnom. Ovo je i vaše ministarstvo. Moramo raditi na prosperitetu branitelja, nije dovoljno na papiru da su prava, već da ih ostvari i dobije. Ne mora netko iz Dubrovnika tu dolaziti da ostvari prava. Samo uz Crkvu i Boga možemo napraviti prave stvari. Svi očekuju da će se riješiti njegovo pitanje. Ne može se dogoditi da branitelj nemaju vrata na kući, a izdajemo milijune kuna za štampanje knjiga o NOB-u. Zajedno ćemo uspjeti u svemu", kazao je Crnoja.

Tajnik odbora HDZ-a za branitelje Josip Vidović obratio im se: "Pozivam sve da budete odlučni. Imat ćemo napade. Idemo u oluju za bolju Hrvatsku. Pripremili smo akciju i plan. Sad je povijesni trenutak, za bolju Hrvatsku. Hrvatskoj će uzor biti Izrael, nitko više neće biti iznad zakona. Bez Božje podrške i katoličke crkve ne bi ovo uspjeli. Zato je Crnoja dobar izbor. Niti jednog branitelja nećemo odbaciti".

"Danas ću na svoju odgovornost prekinuti policijsku zaštitu. Dečki koji su 15 mjeseci uz mene i čuvali me od ovih koji su danas zapovjednici. Tri puta zbogom braniteljima. Većina ih i dalje sanja Hrvatsku koju još žele. Zbogom branitelji, izmanipulirani ste. To nije posljednji put. I treće zbogom onima koji nisu odoljeli da me vrijeđaju. Upućivali prijetnje meni i obitelji, i njima zbogom. Za ostatak kliknite na YouTube", pozdravio se bivši ministar Predrag Matić.

Kopirati
Drag cursor here to close