kontrola stranaca

Crnogorac protjeran zbog prijetnje nacionalnoj sigurnosti BiH

Vijesti / Flash | 21. 12. 2015. u 15:47 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Provodeći pojačane operativne mjere kontrole kretanja i boravka stranaca na području BiH, Služba za poslove sa strancima je danas izrekla mjeru protjerivanja sa zabranom ulaska i boravka u BiH na razdoblje od tri godine državljaninu Crne Gore F.B. (rođen 1970. godine), koji je proglašen prijetnjom nacionalnoj sigurnosti BiH.

Crnogorski državljanin lociran je od inspektora za strance na području Sarajeva. U cilju osiguranja i izvršenja mjere protjerivanja te ograničenja kretanja zbog prijetnje nacionalnoj sigurnosti BiH, državljanin je smješten pod nadzor u Imigracijski centar.

On je u Bosni i Hercegovini do sada boravio na osnovu odobrenja privremenog boravka po osnovu bračne zajednice s državljankom BiH. Služba ga je odmah po prikupljanju podataka o njegovim aktivnostima koje mogu narušiti sigurnost naše zemlje, procesuirala te se poduzimaju dalje mjere u cilju njegovog udaljenja iz BiH.

Služba za poslove sa strancima će i u narednom razdoblju nastaviti provoditi pojačane kontrole kretanja i boravka stranaca u BiH te svojim djelovanjem davati puni doprinos sigurnosti BiH, priopćeno je iz Službe za poslove sa strancima BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close