MUP HNŽ-a

Crni vikend: Dvoje mrtvih na cestama u HNŽ-u

Vijesti / Flash | 01. 02. 2016. u 10:44 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP HNŽ-a je priopćio kako su proteklog vikenda na području ove županije registrirane 22 prometne nesreće.

U ovim prometnim nezgodama dvije su osobe smrtno stradale, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede, dvije osobe lake tjelesne ozlijede, dvije osobe ozlijede neutvrđenog stupnja.

Na području Mostara registrirano je 15 prometnih nesreća, na području Čapljine četiri, te po jedna na području Konjica, Jablanice i Neuma.

MUP je priopćio da se 29. siječnja 2016. godine, u 11,00 sati, u ul. Ilićka bojna u Mostaru, dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali R. V. s vozilom Toyota Auris i biciklist D. P. koji je zadobio ozlijede neutvrđenog stupnja.

Istog dana u 22,10 sati, u mjestu Mirci–Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao A. K. (1997) iz Jablanice s vozilom marke Fiat Punto, a koji je tom prilikom smrtno stradao. Teške tjelesne ozlijede zadobio je suvozač M. J. (1996) iz Jablanice koji je prevezen u KBC Mostar.

U subotu u 18,05 sati, u mjestu Domanovići – Čapljina, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali M. P. (1959) iz Mostara s vozilom Renault Megan i pješak D. B. (1954) iz mjesta Draga-Pakoštane (RH) koji je smrtno stradao. O svemu je upoznat tužitelj, a na licu mjesta izvršen je očevid.

U mjestu Potkosa–Čapljina u noći sa subote na nedjelju se dogodila prometna nezgoda u kojoj je A. P. (1995) iz Stoca upravljajući vozilom Passat sletio s ceste. Isti je zadobio ozlijede neutvrđenog stupnja, te je vozilom Hitne pomoći prevezen u SKB Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close