Interesi srpskog naroda

Crnadak: Sve odluke u Vijeću ministara bit će u interesu i RS-a

Vijesti / Flash | 29. 07. 2016. u 16:29 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak izjavio je danas da predstavnici PDP-a i stranaka Saveza za promjene na nivou BiH neće prihvatiti nijednu odluku koja je protiv interesa RS-a.

''Takav stav će biti i po pitanju Koordinacijskog tijela za borbu protiv terorizma i po svim drugim. Nijedna odluka u Vijeću ministara BiH neće biti donesena suprotno interesima RS-a i srpskog naroda'', rekao je Crnadak.

Nakon sjednica Glavnog izbornog stožera PDP-a, kazao je da je slogan te stranke za predstojeće lokalne izbore 'Srpska mora bolje', što je i glavna politička poruka s kojom idu u kampanju.

''Od lokalnih izbora očekujemo nastavak promjena, koje su počele odličnim rezultatom i PDP-a i stranaka Saveza za promjene 2012., a nastavljena pobjedom srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića na izborima 2014. i ulaskom stranaka Saveza za promjene u Vijeće ministara BiH'', rekao je Crnadak na pres-konferenciji.

PDP je, kaže, spreman za predizbornu kampanju i očekuje najbolji rezultat od formiranja te stranke, da zadrže načelničku funkciju Slavka Vučurevića u Trebinju, a zajedno s Savezom za promjene očekuju pobjedu Dragana Čavića u Banja Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close