Aktualna situacija

Crnadak: BiH je posvećena borbi protiv terorizma

Vijesti / Flash | 20. 06. 2016. u 14:56 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak primio je danas izaslanstvo ambasadora pri OEBS-u u Beču, a razlog posjete izaslanstva je bolje upoznavanje sa aktualnom situacijom u BiH, te reformskim procesom na putu europskih integracija.

Među ambasadorima 22 zemlje članice OEBS-a, Europske unije, te šefa Misije OEBS-a u BiH Jonathana Moora, sastanku je nazočio i ambasador Misije BiH pri OEBS-u u Beču Sanjin Halimović.

Crnadak je pohvalio suradnju OEBS-a i predstavnika vlasti u BiH na jačanju dijaloga i međusobnog povjerenja između svih predstavnika političkog života BiH, što je osnovni preduvjet za ekonomsku i političku revitalizacije zemlje, ističući potpunu posvećenost BiH u borbi protiv terorizma.

Tijekom susreta Crnadak je ambasadore upoznao i s napretkom ostvarenim na putu europskih integracija, koji je i službeni Bruxelles okarakterizirao "značajnim" te je ministar izrazio nadu da će OEBS podržati dalje reformske napore BiH, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova.

Kopirati
Drag cursor here to close