Promjena

Čović: SBB i SDA će tražiti promjenu Vijeća ministara

Vijesti / Flash | 06. 10. 2015. u 07:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komentirajući razgovor predsjednika SDA i SBB-a, predsjednik HDZ BiH Dragan Čović je za TV1 izjavio kako je uvjeren da će razgovori koje vode Bakir Izetbegović i Fahrudin Radončić dati puni rezultat ''koji ćemo svi osjetiti već u studenom mjesecu ove godine''.

''Mada sam ja ponekad ranije znao promašiti u procjeni, to je zadnji rok da mi imamo jednu snažnu parlamentarnu većinu na svim nivoima vlasti pa time i u entitetskoj'', kaže Čović.

U ovom trenutku nikakve preinake se neće dogoditi kada je u pitanju Vijeće ministara BIH, tvrdi Čović i dodaje da će se to vezivati sa dogovorima na nivou entiteta, prenose Nezavisne novine.

''Ovaj razgovor SBB, SDA i HDZ, ali primarno SDA i SBB, će uvjetovati vjerojatno i neke korekcije na nivou Savjeta ministara BiH. Mislim da se to neće odraziti na bilo koji način na funkcioniranje Savjeta ministara, ali evo prepustite još jedno 7-8 dana da oko toga malo nježnije razgovaramo kako bi izbjegli bilo kakav nesporazum, pa da na kraju svi budemo zadovoljni'', rekao je Čović za TV1.

Kopirati
Drag cursor here to close