Prozor Rama

Čović: Ne želimo se baviti drugim strankama i njihovim čelnicima

Vijesti / Flash | 05. 05. 2014. u 13:07 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović danas je posjetio općinu Prozor Rama, gdje je sudjelovao u  radu sjednice OO HDZ BiH Rama. 

Uz predsjednika Čovića visoko izaslanstvo HDZ BiH činili su i predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ Rafael Gagro, predsjednik Vlade HNŽ Denis Lasić, ministri Donko Jović i Slađan Bevenda, te zastupnica u PS BiH Borjana Krišto. 

U uvodnom dijelu sastanka predsjednik OO HDZ BH Rama Drago Tule upoznao je nazočne o trenutnoj situaciji u općini Prozor-Rama, aktivnostima koje HDZ Rama provodi na lokalnoj razini, te se posebno osvrnuo na aktivnosti i inicijative općinskih vijećnika u OV Prozor-Rama.

- OO HDZ Rama podržao je čitav niz projekata od vitalnog interesa za sve žitelje općine Prozor-Rama, bez čijih glasova se navedeni projekti ne bi mogli ni provoditi, ali lokalne strukture HDZ 1990 uporno su ignorirale našu pruženu ruku suradnje, tako da trenutna situacija u odnosu ove dvije hrvatske stranke nije na osobitoj razini'', rekao je Tule. 

U nastavku sastanka članovima OO HDZ BiH Rama obratio se i predsjednik Čović koji je govorio o trenutnoj političkoj situaciji na višim razinama, posebno naglašavajući da će se HDZ BiH u narednom razdoblju, posebno tijekom predizborne kampanje koncentrirati na svoje projekte.

- Ne želimo se baviti drugim strankama i njihovim čelnicima“, zaključio je Čović. 

Nazočnima su se obratili i predsjednik Vlade HNŽ Denis Lasić, te ministri Bevanda i Jović iznoseći aktualnu problematiku u radu županijske izvršne vlasti.

Nakon izlaganja članovi OO HDZ BiH Rama imali su prigodu postavljati pitanja visokom izaslanstvu tako da se raspravljalo i o drugim bitnim pitanjima funkcioniranja općine Prozor-Rama, ali i općenito položaja Hrvata u BiH.

 


Kopirati
Drag cursor here to close