Međugorje

Čović na ručku zahvale s članovima Udruge 'fra Slavko Barbarić'

Vijesti / Flash | 20. 04. 2017. u 14:59 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim dužnosnicima te predstavnicima javnih institucija i gospodarstvenicima nazočio je danas radnom ručku zahvale koju su organizirali iz Udruge „fra Slavko Barbarić“ Međugorje.

Radni ručak je organiziralo vodstvo Udruge „fra Slavko Barbarić“ kako bi se zahvalili svima koji su sudjelovali na nedavno održanoj donatorskoj večeri za Udrugu.

Donatorska večer s aukcijom slika održana je u okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem „Hrvati BiH – nositelji europskih vrijednosti“ koji se proteklog mjeseca održao u Neumu. Donatorska večer održana je u organizaciji Ureda hrvatskoga člana Predsjedništva BiH i predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića.

Danas su podjeljene zahvalnice i uručene slike svima onima koji su kupovinim jedne od vrijednih slika nesebično pomogli nastavku rada humanitarne Udruge „fra Slavko Barbarić“.

Dr. Dragan Čović u svome obraćanju se zahvalio svima koji su sudjelovali i pomogli ovu akciju te kupili jednu od umjetnina i na taj način pomogli rad Udruge.

Predsjednik Čović je pozvao nazočne da i dalje svojim radom i djelovanjem pomažu rad ove Udruge jer oni skrbe o potrebitim, također je predložio i nastavak ovakvih humanitarnih večeriju, da u budućnosti one postanu tradicija a sve za dobro mladih ljudi koji se vežu za Udrugu „fra Slavko Barbarić“.

Predsjednik Udruge fra Karlo Lovrić, uručio je slike i zahvalnice svima koji su kupnjom jedne od umjetnina pomogli rad Udruge. Posebnu zahvalu je uputio svima koji imaju osjećaja za socijalno ugrožene, za studente, za one koji su u nevolji odnosno za nadarene siromašne studente.

Kopirati
Drag cursor here to close