Sarajevo

Četri puta slao dojave o bombama u sarajevskoj školi, ne mogu mu izreći sankcije

S obzirom na činjenicu da je riječ o djetetu prema kojem se, u skladu s članom 2. Zakona o zaštiti i postupanju s djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku FBiH, ne mogu izreći krivične sankcije.
Vijesti / Flash | 13. 04. 2023. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo priopćili su da otkrili tko je četiri puta od kraja ožujka do sredine travnja ove godine slao dojave o postavljenim bombama.

Naime, kako su priopćili iz MUP-a KS policijski službenici PU Novi Grad, u suradnji s policijskim službenicima Federalne uprave policije, identificirali su osobu koja je u dane 30. ožujka, 04. travnja, 05. travnja i 11. travnja 2023. godine na email adresu Osnovne škole „Meša Selimović“ Sarajevo poslala prijeteće poruke o postavljenim eksplozivnim napravama u prostorijama ove škole, prenosi N1.

S obzirom na činjenicu da je riječ o djetetu prema kojem se, u skladu s članom 2. Zakona o zaštiti i postupanju s djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku FBiH, ne mogu izreći krivične sankcije – Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo druge informacije neće priopćivati, naglašeno je na kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close