O koroni

Čerkez: Nisam se cijepio, jedva sam se izvukao

''Imate li vi imalo morala? Ja sam mjesec dana bio teško bolestan, grobaru sam s lopate pobjegao. Nosio sam krizu godinu dana. Ja da sam mogao primiti cjepivo, ja bih ga primio. U čemu je problem?''
Vijesti / Flash | 28. 03. 2021. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je prošlog tjedan viđen u Beogradu, a objavljena je i fotografija, Goran Čerkez, pomoćnik ministra zdravstva BiH i član Federalnog kriznog stožera, on je za portal Source kazao da se nije cijepio.

''Nisam bio na cijepljenju u Beogradu. Dakle, nisam se cijepio jer sam preležao težak oblik Covida. Doslovno prije pet dana sam se digao na noge. Bio sam sa prijateljima u Beogradu i tu se sva priča završava. Podržavam sve ljude koji idu da se cijepe i da zaštite svoje zdravlje i to je sva priča'' - rekao je Čerkez.

Ljut je na medije koji su objavili njegovu fotografiju.

''Da ste se imalo informirali, znali biste da ja ne vršim nabavku, niti je moj posao nabavka cjepiva. Ja sam građanin ove zemlje kao i svi drugi građani. I ja isto tako plaćam doprinose. Imao sam jako težak oblik koronavirusa, prema tome, samim tim nisam cijepljenj. Sramotni ste'' - rekao je Čerkez koelgama sa Sourcea.

Rekao je da je preležao težak oblik Covida.

''Imate li vi imalo morala? Ja sam mjesec dana bio teško bolestan, grobaru sam s lopate pobjegao. Nosio sam krizu godinu dana. Ja da sam mogao primiti cjepivo, ja bih ga primio. U čemu je problem? Nazovite državu i pitajte je zašto nije nabavila cjepiva. Jesam li ja zdravstveni radnik, jesam li ja prioritet, jesam li se mogao cijepiti? Nisam se krio godinu dana. Bio sam i na aerodromu kada su stigle prve doze cjepiva i onda ne stavim sebe na spisak za cijepljenje zbog mojih kolega iz Covid ambulanti i onda 'fasujem' koronavirus u 90. minuti i izvučem se jedva. Jeste, bio sam u Beogradu, ali bio sam s prijateljima. Je li to zabranjeno? Moralno i etički sam čist kao suza. Niti sam zadužen za cjepiva, niti sam sada, niti sam bio'' - rekao je Čerkez.

Kopirati
Drag cursor here to close