Zagreb

Čelnici tjednika 7Dnevno i portala dnevno.hr privedeni zbog pokušaja iznude

"Kriminalističko je istraživanje započeto i provodi se zbog sumnje da su osumnjičeni muškarci i žena, korištenjem sredstava javnog informiranja od oštećenog muškarca iznuđivali veći novčani iznos u zamjenu za neobjavljivanjem sadržaja''
Vijesti / Flash | 14. 02. 2020. u 21:16 Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

Zagrebačka policija u petak je privela glavnog urednika tjednika 7Dnevno i portala dnevno.hr, njegova zamjenika i direktoricu.

Ne otkrivajući identitet uhićenih zagrebačka policija Hini je potvrdila da je u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom započela realizaciju kriminalističkog istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 47 i 33 godine te jednom hrvatskom državljankom starosti 41 godinu, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznude na štetu 58-godišnjaka.

"Kriminalističko je istraživanje započeto i provodi se zbog sumnje da su osumnjičeni muškarci i žena, korištenjem sredstava javnog informiranja od oštećenog muškarca iznuđivali veći novčani iznos u zamjenu za neobjavljivanjem sadržaja koji se na njega odnosi. S obzirom da je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku nismo u mogućnosti pružiti više informacija", kažu u zagrebačkoj policiji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close