Kritika za aviokompaniju

Carl Bildt o putešestvijama sa Croatia Airlinesom: Život je cirkus!

Vijesti / Flash | 12. 07. 2014. u 11:21 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Croatia Airlinesa (CA) priopćili su kako njihov zrakoplov Airbus 320 na letu iz Frankfurta u Dubrovnik jučer 10. srpnja nije mogao u predviđeno vrijeme sletjeti u dubrovačku zračnu luku jer je sletnu stazu blokirao zrakoplov Cessna, koji je tamo ostao u kvaru.

Kapetan zrakoplova CA, u kojem je bilo 140 putnika, među njima i švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt, bio je zbog toga prisiljen zrakoplov spustiti u alternativnu zračnu luku Split.

Nakon što je u Splitu nadopunjeno gorivo, zrakoplov se ponovno uputio prema Dubrovniku, ali ni u ponovnom pokušaju nije mogao sletjeti, jer je u tom trenu nad Dubrovnikom bilo olujno nevrijeme.

U međuvremenu posadi na tom letu isteklo je radno vrijeme pa je zrakoplov preusmjeren u Zagreb, gdje je organiziran dolazak nove posade koja je odradila dva dodatna leta, Zagreb Dubrovnik i Dubrovnik Zagreb, pojašnjava se u priopćenju.

Švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt, nakon što je zrakoplov CA po neuspješnom slijetanju u Dubrovnik prizemljio u Splitu pa potom neplanirano produžio prema Zagrebu, napisao je na twitteru kako je to prilično nepristojno.

Nakon što je iz Zagreba ponovno poletio prema Dubrovniku Bildt je napisao: Posljednje vijesti. Ponovno krenuli prema Dubrovniku ili negdje drugdje. Život je cirkus.

Moj put iz Washingtona, preko Frankfurta, Splita i Zagreba, s obiljem konfuzije, konačno je završen, poručio je Bildt na Twitteru nakon što je konačno sletio u Dubrovnik.

Kopirati
Drag cursor here to close