Izbori 2022

Brojanje listića: Ovim tempom da završe do 22. listopada

''Radimo i glasanje putem pošte. Paralelno nam dolaze, i po novoj naredbi, vreće iz skladišta i idemo tempom da završimo do 22. listopada sve ovo što radimo ovdje''
Vijesti / Flash | 18. 10. 2022. u 20:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponovno brojanje glasačkih listića za razinu predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske nastavljeno je i danas u Glavnom centru za brojanje u sarajevskoj Zetri, a trenutno se broje glasački listići iz Prijedora.

''Radimo i glasanje putem pošte. Paralelno nam dolaze, i po novoj naredbi, vreće iz skladišta i idemo tempom da završimo do 22. listopada sve ovo što radimo ovdje'', kazao je Feni zamjenik direktora Glavnog centra za brojanje Adi Agić.

Što se tiče ponovnog brojanja glasačkih listića za razinu predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske, prethodnih dana je završeno brojanje glasačkih listića iz Bijeljine, Banje Luke, Doboja i Zvornika.

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na sjednici 10. listopada donijela Naredbu Glavnom centru za brojanje za otvaranje vreća i ponovno brojanje glasačkih listića po službenoj dužnosti na svim redovnim biračkim mjestima u Republici Srpskoj za razinu predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske.

Nakon toga je, u dva navrata, SIP BiH također donio naredbe Glavnom centru za brojanje u Sarajevu da izvrši ponovno kontrolno brojanje glasačkih listića s pojedinih biračkih mjesta.  

Kopirati
Drag cursor here to close