Demant

Branitelji se okrenuli protiv branitelja: Nema podrške Čoviću

Vijesti / Flash | 03. 08. 2016. u 10:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Udruga Zaboravljeni branitelji nije, niti će biti marioneta u rukama vlastodržaca koji u svojim gramzivim pohodima ne prežu ni pred čim, pa stoga ni jučerašnji medijski spin nije nikakvo čudo'', rekao je Predsjednik udruge Zaboravljeni branitelji BiH Drago Grbavac reagiravši na priopćenje odaslano iz Tomislavgrada kako branitelji podržavaju predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića.

''Ne želimo biti sredstvo za prikupljanje glasova na predstojećim lokalnim izborima. Vladajuće elite imale su na raspolaganju 18 godina da riješe pitanje branitelja, stoga ne nasjedajmo na njihove jeftine političke trikove i medijske spinove koje plasiraju njihove 'privatne medijske kuće''', navodi se u priopćenju i dodaje kako je izjava Vladimira Galića iz Tomislavgrada, njegov osobni stav, koji ne reflektira stavove i ciljeve udruge Zaboravljeni branitelji.

''Naša udruga u svojoj srži sazdana je prije svega na borbi za obespravljenog čovjeka i branitelja, i tu mjesta nikakvoj politici i političarima nema'', navodi se u priopćenju.

Zaboravljeni branitelji poručili su kako se ograđuju od svih napisa vezanih za podršku vladajućim političkim elitama.

Podsjećamo, iz Udruge "Zaboravljeni branitelji" Tomislavgrad reagirali su povodom dogovora između predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i predsjednika SDA Bakira Izetbegovića priopćivši kako '' u svemu podržavaju predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića te da traže od njega oštar odgovor''.

Kopirati
Drag cursor here to close