Vijećnici raspravljaju

Blagajna, poduzeća, škole i vrtići: Hoće li Mostarce zanimati ova sjednica?

13. redovna sjednica mostarskog Gradskog vijeća održat će se 16. studenog.
Vijesti / Flash | 10. 11. 2021. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rebalans proračuna Grada Mostara za 2021. godinu, izvješće o radu Skupština javnih poduzeća, odluka o izmjeni i dopuni Odluke o utemeljenju Klubova konstitutivnih naroda Gradskog vijeća te o izmjeni i dopuni Odluke o utemeljenju radnih tijela Gradskog vijeća i o imenovanju Etičkog povjerenstva Gradskog vijeća Grada Mostara, naći će se na 13. redovnoj sjednici mostarskog Gradskog vijeća koja će se održati 16. studenog.

Vijećnici će dizati ruke i za davanje suglasnosti na ''Pravilnik o unutarnjoj organizaciji Zavoda za prostorno uređenje'' te za izvješća o radu dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola za 2020/2021.godinu kao i o odluci o cijenama usluga smještaja u Javnu ustanovu „Dječji dom“ Mostar.

Uz neke odluke o utvrđivanju prava korištenja građevnog zemljišta te ispravkama greški u nekim rješenjima, vijećnici će raspravljati o nevladinim organizacijama, Platformi za mir te o konačnom imenovanju predsjednika i članova upravnog odbora Javne ustanove Dom zdravlja Stari grad Mostar.

Sjednicu Gradskog vijeća može se pratiti na službenom YouTube kanalu, a ono što se događa u vijećnici prati jako malo građana.

Kopirati
Drag cursor here to close