Osobno snimio da dokažem u kakvom je stanju bh pravosuđe

VIDEO | Biznismen koji je napravio snimku: Istina je sve o Tegeltijinim koruptivnim radnjama

"Ja sam to sam osobno odradio da dokažem u kakvoj situaciji je to, dvije godine sam radio na predmetu da dokažem da je vrh sam korumpiran u tom dijelu",
Vijesti / Flash | 23. 05. 2019. u 18:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nermin Alešević, biznismen iz Velike Kladuše, suvlasnik i direktor firme Airvent ekskluzivno za N1 potvrdio je vjerodostojnost snimke u kojoj razgovara s predsjednikom Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća Milanom Tegeltijom i inspektorom SIPA-e Mladenom Pandžom.

Naglasio je kako je snimka u kojoj traži od Tegeltije da pogura njegov predmet vjerodostojan, kao i napisi medija o Tegeltijinim koruptivnim radnjama.

"Moj stav je da je ova snimka vjerodostojna. Ja sam ju osobno snimio da dokažem u kakvom je stanju naše pravosuđe. Jer 8 godina ja se borim s našim korumpiran sudstvom, pojedincima u korumpiranom sudstvu. Sve sam ovo dostavio međunarodnoj zajednici, predao sam i engleskom veleposlanstvu originalni CD od 30 minuta snimanja. Upoznate su i Američko veleposlanstvo, Inzko, sve međunarodne zajednice u BiH", kazao je Alešević za N1 i dodao:

"Ja sam to sam osobno odradio da dokažem u kakvoj situaciji je to, dvije godine sam radio na predmetu da dokažem da je vrh sam korumpiran u tom dijelu",

Alešević nije mogao da iznosi više detalja jer kako kaže sutra u 12 sati u Tužiteljstvu o ovom predmetu mora dati izjavu:

"Kontaktirala me SIPA da je otvoren predmet da moram dati izjavu u Tužiteljstvu i nisam u mogućnosti dalje komentirati."

Kopirati
Drag cursor here to close