Piroman

BiH: Zapalio četiri kuće za 24 sata

Vijesti / Flash | 24. 11. 2016. u 15:18 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske postaje Bijeljina uhitili su D.L.(1996) iz Bijeljine zbog postojanju osnova sumnje da je počinio kazneno djelo '' Paljevina''.

Naime, prijavljeni D.L. je 22.11.2016. godine u vremenskom intervalu od 20 do 21.30 u ulicama Srspke vojske, Sofke Nikolić i Žrtava fašističkog terora u Bijeljini zapalio tri napuštene obitrljske kuće.

"Prijavljeni je ulazio u napuštene objekte - kuće i podesnim predmetom –upaljačem izazivao otvoreni plamen unutar objekata, na način što je palio namještaj, platna i tkanine koje je nalazio unutar objekata, nakon čega se je udaljavao u nepoznatom pravcu", navodi se u priopćenju CJB Bijeljina, a prenose Neazvisne.com.

Nadalje, isti je i jučer, 23.11. oko 18,00 sati na isti način u ulici Branka Ćopića u Bijeljini zapalio napuštenu kuću koja je u potpunosti izgorjela. "Tijekom kriminalističke obrade D.L. je u potpunosti priznao i opisao način izvršenja gore navedenih kaznenih djela", navodi se u priopćenju.

Zahvaljujući brzom i efikasnom radu policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina, lišen je slobode izvršitelj kaznenog djela '' Paljevina'' i na ovaj način spriječeno dalje uništavanje i razaranje imovine građana.

Kopirati
Drag cursor here to close