Mačku o rep

BiH navija najjače protiv Hrvatske: I to nam je hvala što smo ih najeli, napili, naoružali…

Vijesti / Flash | 17. 06. 2014. u 11:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ostavite vi kući to vaše bratstvo i jedinstvo mačku o rep", poručio je HDZ-ov zastupnik Duje Marasović nezavisnom Damiru Kajinu tijekom rasprave o poplavama u Hrvatskom Saboru i o Zakonu o saniranju katastrofalnih poplava.

Naime, Kajin je pohvalio solidarnost hrvatskih građana sa stradalima u BiH i Srbiji, te izrazio zadovoljstvo što su u nogometnom susretu BiH i Argentine navijali za BiH, kao što su, pretpostavlja, i građani BiH navijali za Hrvatsku kad je igrala protiv Brazila.

No, Marasović je, prenosi Jutarnji list, na to odgovorio kako Bosna i Hercegovina navija najviše protiv Hrvatske.

"Pa BiH navija najjače protiv Hrvatske. I to je njihova zahvala Hrvatskoj što smo im primili pola milijuna izbjeglica, što smo ih najeli, napili, naoružali, pomogli im stvoriti državu, liječili ih u Splitu", rekao je Marasović tvrdeći da Hrvatska prima zahvale u vidu brazilskih zastava u Zenicu, Mostaru, Sarajevu.

"I dosta više s tim glupostima, u ovom Saboru takvim pričama više nije mjesto. Hrvatska je i za vrijeme Juge pomagala cijeloj Jugoslaviji, a vidjeli ste što je Jugoslavija napravila Hrvatskoj", poručio je Marasović Kajinu.

Kopirati
Drag cursor here to close