Summit za demokraciju

Biden pozvao Krišto u Washingtonu

Na drugom Summitu za demokraciju očekuje se sudjelovanje lidera iz cijeloga svijeta u svrhu ukazivanja potrebe za jačanjem demokracije i zaštite ljudskih prava kao imperativa današnjeg vremena i društva u cijelosti.
Vijesti / Flash | 28. 03. 2023. u 12:28 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto, na poziv organizatora predsjednika Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Joea Bidena, sudjelovat će sutra, 29. marta, na drugom Summitu za demokraciju, koji se 29. i 30. ožujka održava u Washingtonu, priopćila je Služba za informiranje Vijeća ministara BiH.

Predsjedateljica Krišto će se sudionicima Summita obratiti putem videoveze prvog dana, 29. ožujka, koji je organiziran u virtualnoj formi/online formatu, a o detaljima njezina obraćanja javnost će biti pravodobno informirana putem priopćenja za javnost.

Na drugom Summitu za demokraciju očekuje se sudjelovanje lidera iz cijeloga svijeta u svrhu ukazivanja potrebe za jačanjem demokracije i zaštite ljudskih prava kao imperativa današnjeg vremena i društva u cijelosti, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close