Bez problema

BH ministar nakon navoda da mu je zabranjen ulaz u Hrvatsku ipak ušao

"Moramo vidjeti zbog čega bi Republika Hrvatska nama/meni trebala zabraniti ulazak jer Policija USK nije nikada vršila plansko prebacivanje na područje Republike Hrvatske'', kazao je.
Vijesti / Flash | 17. 11. 2019. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večernji list je u subotu prenio da bi Hrvatska mogla zabraniti ulazak ministrima iz Bosne i Hercegovine jer "huškaju migrante na ilegalni ulazak u Hrvatsku." Nermin Kljajić, ministar unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona kazao je kako je danas bez problema ušao u tu državu.

Kljajić je za N1 potvrdio da je danas prešao granicu, te ušao u Hrvatsku bez problema. Nakon navoda da mu je zabranjen ulaz u Hrvatsku, Kljajić je kazao:

"Moramo vidjeti zbog čega bi Republika Hrvatska nama/meni trebala zabraniti ulazak jer Policija USK nije nikada vršila plansko prebacivanje na područje Republike Hrvatske. S druge strane mi unutar uprave policije imamo podatke da imamo 759 migranata koje je njihova policija vratila na teritorij Bosne i Hercegovine, konkretno USK."

Večernji list napisao je da su hrvatske službe navele kako se zabrana ulaska u državu "ponajprije odnosi na ministra unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona Nermina Kljajića" zbog, kako su kazali, njegove izjave da će kretanje iz Bire i Mirala biti omogućeno samo onim migrantima koji žele pokušati prijeći granicu s Hrvatskom.

Kopirati
Drag cursor here to close