#OstaniKući

Bešlić Mostarcima: Ne izlazite!

''Pozivam sve sugrađanke i sugrađane da se strogo pridržavaju uputa, mjera i preporuka nadležnih epidemiologa, svih zdravstvenih službi, Stožera civilne zaštite Grada Mostara, HNŽ-e, FBiH i drugih nadležnih organa.'', naveo je.
Vijesti / Flash | 21. 03. 2020. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ostanite u kući, sačuvajte sebe i druge i poštujte sve što vam nadležni organi kažu'', poručio je mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić obraćajući s egrađanstvu u svojstvu zapovjednika Stožera civilne zaštite Grada Mostara.

''Pozivam sve sugrađanke i sugrađane da se strogo pridržavaju uputa, mjera i preporuka nadležnih epidemiologa, svih zdravstvenih službi, Stožera civilne zaštite Grada Mostara, HNŽ-e, FBiH i drugih nadležnih organa.  Imajte povjerenje u naš zdravstveni sustav i naše stručne i odgovorne zdravstvene djelatnike. Pomozimo im slušajući uputstva'', rekao je Bešlić naglašavajući da je ovo borba svih nas i da je neophodno da svi damo svoj konkretan doprinos.

Foto: Bljesak.info / Preporuke građanima Mostara

''Svi moramo poštovati jasna  pravila, moramo najozbiljnije shvatiti ovu situaciju i spriječiti širenje virusa. U suprotnom ako se ne budemo pridržavali uputa onda situacija se može znatno pogoršati i jasno je da može doći do nesagledivih posljedica za cjelokupnu zajednicu'', naveo je Bešlić.

Dodao je kako zdravstveni radnici koji se brinu o našem zdravlju upozoravaju na neodgovorno ponašanje pojedinaca  (roštiljanje, paljenje korova .. zajedničko šetanje).

''Ukoliko se građani ne budu pridržavali Zapovijedi/Naredbi Stožer će biti prisiljen zbog zdravlja svih nas uvesti potpunu zabranu kretanja u gradu Mostaru izuzev za one koji se brinu o našem zdravlju i sigurnosti. Molimo za suradnju i razumijevanje trenutne situacije!'', naveo je Bešlić.

Kopirati
Drag cursor here to close