Banja Luka

Četiri osobe uhićene zbog krađe i razbojništva u sportskoj kladionici

"U ovim aktivnostima slobode su lišene osobe M. G, V. G., A. B i S. G, dok su osobe inicijala A. T. i jedno maloljetno lice dobrovoljno pristupili u prostorije nadležne policijske stanice", priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.
Vijesti / Flash | 03. 12. 2019. u 09:02 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka proveli su operativnu akciju kodnog naziva "Hidra" u okviru koje su slobode lišene četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "Razbojništvo", više kaznenih djela "Teška krađa" i "Krađa" na području Banjaluke i Laktaša, javlja Anadolu Agency (AA).

"U ovim aktivnostima slobode su lišene osobe  M. G, V. G., A. B i S. G, dok su osobe inicijala A. T. i jedno maloljetno lice dobrovoljno pristupili u prostorije nadležne policijske stanice", priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

S. G. i A. T. se sumnjiče da su u prosincu 2018 godine izvršili razbojništvo u sportskoj kladionici na području Banja Luke, a A. B. da je u prethodnom periodu izvršio pet teških krađa i četiri krađe u Banja Luci.

"Osoba V. G. se sumnjiči da je na području općine Laktaši u prethodonom periodu izvršio više kaznenih djela 'Teška krađa', dok se M. G. sumnjiči da je u studenom tekuće godine na području grada Banjal Lka izvršio jedno kazneno djelo 'Teška krađa' i jedno kazneno djelo 'Krađa'", navodi se u priopćenju.

O svemu je obavješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close