Punom parom

Banjalučki boksači krivi za 130 krađa?

Vijesti / Flash | 31. 03. 2014. u 08:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Šef stručnog štaba Bokserskog kluba Slavija iz Banja Luke Danijel Topalović (26), boskač Darko Jarić (27) i Mladen Trubajić (24), koji su tijekom krađe cigareta teško ozlijedili policajca Zorana Dabića, sumnjiče se da su počinili više od 130 provalnih krađa'', izjavio ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić.

Ministar, koji je posjetio ozlijeđenog policajca u banjalučkom Kliničnom centru, je rekao kako je riječ je o većoj kriminalnoj organiziranoj grupi, koja operira na većem dijelu Srpske.

''Sumnjamo da je vođa grupe poznati kriminalac kojem je sud još 2005. godine izrekao presudu, ali ga nije uputio na izdržavanje kazne. On je na slobodi i radi punom parom'', istaknuo je Jovičić i dodao kako ne može otkrivati identitet te osobe.

Topalović, Jarić i Trubajić napali su policajca Dabića 28. ožujka oko 3.30 sati kada ih je policijska patrola zatekla u krađi cigareta iz poduzeća "Adista BiH" u Trnu kod Laktaša.

Glas Srpske podsjeća kako se Jarić odupirao uhićenju te šakom udario policajca u glavu i oborio ga na zemlju. Dabić je zadobio potres mozga i istegnuće vratne kralježnice, ali i pored toga policija je uspjela svladati i uhititi Jarića i Trubajića.

Potom je, zbog sumnje da je sudjelovao u provali, uhićen i Topalović, za kojeg je utvrđeno da je zelenim automobilom Peugeot 307 dovezao provalnike do skladišta.

Kopirati
Drag cursor here to close