NAPAD

Banja Luka: Ciglom polomili kosti lica mladiću

Vijesti / Flash | 28. 09. 2017. u 08:25 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija uhitila je dvije osobe, koje su 23. rujna nanijele teške ozljede dvadesetogodišnjem N.Š. iz Čajniča.

Slobode su lišeni M.M. (1992.) i N.M. (1979.) obojica iz Banje Luke, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka.

Neslužbeno, radi se o Milanu Maliću i Nebojši Mikiću, koji su tijekom tuče 23. rujna oko 04.20 sati koristili i cigle, kojima su udarali N.Š. u glavu te mu polomili i kosti lica.

Pojedini mediji ranije su objavili da je napadnuti mladić, navodno, s djevojkom išao kući iz izlaska u noćni provod, kada je naišla grupa mladića, nakon čega je došlo do kraćeg koškanja i napada.

Dvadesetogodišnjaku su nanijeli teške tjelesne ozljede zbog kojih je hospitaliziran u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

Iz policije navode da je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka naredio da se nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta protiv osumnjičenih u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda.

Utvrđuje se da li se i druge osobe mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

Kopirati
Drag cursor here to close