Uhićeni gradonačelnik

Bandić na Facebook stavio branje mahune; Profil zatrpan potporom

Vijesti / Flash | 20. 10. 2014. u 06:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekoliko sati nakon uhićenja zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na njegovu Facebook profilu objavljene su fotografije uz prateći tekst kako je gradonačelnik par nedjeljnih "slobodnih sati između obveza" proveo u svom vrtu u zagrebačkom naselju Savica.

"Gradonačelnik je današnjih par slobodnih sati između obaveza proveo radno u svom vrtu na Savici, berući mahune s prijateljima", objavljeno je na Bandićevu facebooku uz njegove fotografije dok s prijateljima sakuplja i čiste zelene grahorice, prenosi Hina.

Posjetitelji Bandićeva profila fotografije su komentirali linkovima na medijske napise o uhićenju, YouTube snimkama pjesama poput "A sad adio" i "Mile voli disko" ali i brojnim kritikama te izrazima potpore.

Tako primjerice Bandićeve pristaše u komentarima navode da je riječ o političkom progonu najuspješnijeg političara, dok ga oni koji mu nisu skloni nazivaju lažljivcem i lopovom.

''Neka pričaju, neka dokazuju, neka istražuju! Moje poštovanje i hvalu ,ne mogu izbrisati!'', stoju u jednom komentaru.

Drugi pak kaže kako Milan Bandić ''možda nije čovjek bez mane, ali ne zaslužuje ovakvu pljuvačinu i osuđivanje''.

''Unatoč svemu smatram da je gradonačelnik koji je radio za svoje sugrađane'', navodi ovaj komentator.

''Drž se MIlane imate svu moju podršku. Puno ste napravili za ovaj grad i to vam se nikad nećemo moć odužit i drugi će doći poslije vas ali neće napravit ni upola što ste vi napravili za ovaj grad. Od tako reći sela napravili ste svjetsku metropolu. Nadam se da još nije došao vaš kraj jer još vas trebamo bar dok se napravi podzemna željeznica'', jedan je od komentara.

Kopirati
Drag cursor here to close