Ne možemo čekati više

Bandić dao ultimatum Vladi

Vijesti / Flash | 02. 04. 2016. u 13:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je na proslavi godišnjice stranke na zagrebačkom jezeru Bundek istaknuo kako novoj Vladi Republike Hrvatske koju su podržali daju rok od iduća tri mjeseca, a ako u tom roku ne bude prijedloga projekata i očekivane brzine njihove realizacije, kaže da će biti prvi inicijatori preslagivanja unutar koalicije.

"I vjerujte mi, naredna tri mjeseca, ako ne bude prijedloga projekata i očekivane brzine realizacije tih projekata, bit ćemo prvi inicijatori preslagivanja unutar koalicije, novog preslagivanja. Ne možemo čekati više. Ja znam najbolje kojim tempom treba ići. Vodimo 16 godina pola Hrvatske, ne može se čekati u nedogled. Šest mjeseci je deadline (krajnji rok) da se pokaže što se treba činiti i raditi, da se naprave istinski projekti za ravnomjerni gospodarski razvoj Hrvatske", poručio je Bandić, javlja Hina.

Dodao je da Grad Zagreb nudi svoje projekte zajedno s "našom Vladom i Republikom Hrvatskom". "Mi smo bili, jesmo i ostajemo rješenje. Mi smo za bolji Zagreb i bolju Hrvatsku", istaknuo je.

Na proslavi se osvrnuo i na vrijeme prije godinu dana, 28. ožujka 2015. kada je stranka osnovana a on je tada zbog sumnji u financijske malverzacije bio u remetinečkom istražnom zatvoru. Bandić je na današnjoj proslavi poručio da je nevin, da nije lopov te da će to njegovi odvjetnici i dokazati na sudu u pravnoj državi.

Kopirati
Drag cursor here to close