30. kolovoza

Bacanjem ruža sa Starog mosta počinje obilježavanje Međunarodnog dana nestalih

Članovi Savjetodavnog odbora Instituta za nestale osobe BiH, članovi udruga obitelji nestalih osoba, kao i druge uzvanice manifestaciju će započeti simboličnim bacanjem ruža sa Starog mosta.
Vijesti / Flash | 27. 08. 2021. u 16:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Simboličnim bacanjem ruža sa Starog Mosta u Mostaru će u ponedjeljak, 30. kolovoza, u 11:55 sati početi središnja manifestacija obilježavanja Međunarodnog dana nestalih.

Članovi Savjetodavnog odbora Instituta za nestale osobe BiH, članovi udruga obitelji nestalih osoba, kao i druge uzvanice manifestaciju će započeti simboličnim bacanjem ruža sa Starog mosta, a nakon toga će uslijediti šetnja do Španjolskog trga gdje će biti postavljena izložba "Gdje je?".

Planirano je da se u 12:30 prisutnima i medijima obrati gradonačelnik Mostara Mario Kordić, predsjedatelj Kolegija direktora Instituta za nestale osobe BiH Nikola Perišić, predsjedatelj Savjetodavnog odbora Instituta za nestale osobe BiH Željko Stanić, šef izaslanstva Međunarodnog komiteta Crvenog križa u BiH Elmir Camić te zamjenik šefa programa Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP) za zapadni Balkan Samira Krehić, priopćeno je iz Instituta za nestale osobe BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close