Fikret Abdić

'Babo' kandidat za načelnika Velike Kladuše

Vijesti / Flash | 01. 07. 2016. u 06:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Fikret Abdić kandidat je za načelnika Općine Velika Kladuša", potvrđeno je iz Laburističke stranke.

Laburistička stranka BiH je u četvrtak, 30. lipnja 2016. godine predala kandidacijske liste za Lokalne izbore 2016. godine, u skladu sa Uputstvima o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti, priopćeno je iz ove stranke.

"Vođeni teškim gospodarskim i socijalnim stanjem u Bosni i Hercegovini, posebno na području Velike Kladuše i Cazina, Laburistička stranka BIH smatra da se ekonomija i socijalna osjetljivost moraju graditi iz početka, da su izgubljene sve vrijednosti u društvu, koje se moraju vratiti, te da se masovno iseljavanje stanovništva mora zaustaviti.

Također, službeni izvor navodi da su vladajuće političke stranke vratile nas 50 godina unatrag. Nekadašnja velika poduzeća danas su u gorem stanju, nego poljoprivredne zadruge 50-ih godina prošlog stoljeća. Stanovništvo je prisiljeno odlaziti izvan svoje domovine u potrazi za zaposlenjem.

Sustavno uništenje lokalnih zajednica, Velike Kladuše i Cazina mogu zaustaviti samo oni, koji su spremni i znaju organizirati lokalnu vlast da bude u funkciji razvoja",  objavljeno je na službenoj stranici Laburističke stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close