Apel iz Novog vala

Otrov u Blagaju odnio žrtvu

Kako navode iz ove Udruge, Blagaj je poznat po tome što se zadnjih godina događaju trovanja, ali sad je stanje postalo alarmantno s toga apeliraju na sve vlasnike pasa da čuvaju svoje ljubimce u boksu ili na uzici.
Vijesti / Flash | 17. 10. 2018. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nažalost naša priča počinje jednom tužnom informacijom da je po osmi put u Eko centru Blagaj došlo do bacanja otrova čime se ugasio jedan pseći život. Ovaj put je to bio mužijak Plenki star 8 mjeseci", navode  za Bljesak.info iz Udruge Novi val.

Kako govore, Blagaj je poznat po tome što se zadnjih godina događaju trovanja, ali sad je stanje postalo alarmantno s toga apeliraju na sve vlasnike pasa da čuvaju svoje ljubimce u boksu ili na uzici.

''Danas kad se dičimo da smo ekolozi da želimo doprinjeti prirodi, kad pokušavamo zaštiti ovo malo prirodnog bogatstva koje nam je Bog dao, kad govorimo da ovo nigdje na svijetu nema i da se trebamo ujediniti kako bi zaštitili i ostavili našoj djeci barem dio onog što smo naslijedili, dogode se ovakve stvari'', govore iz Novog vala.

Mišljenja su kako je ovo djelo ljudi koji su ogorčeni na rad ove Udruge proteklih 16 godina koje su ''posvetili očuvanju biodiverziteta,ugroženih životinjskih vrsta,dijalogu,pomirenju, promociji turizma i predstavljanju Blagaja u svakom pozitivnom smislu''.

''Oni koji nemaju hrabrosti da se suoče sa nama i da nam u lice kažu sta misle nam se osvećuju tamo gdje smo najtanji. Zamislite koju količinu odgovornosti nosimo na našoj duši znajući da nam truju/trujete i ubijate životinje iz samo jednog razloga zato što Vam nismo dragi, simpatični i što javno kažemo da se ne slažemo sa Vašim mišljenjem'', poručili su iz ove Udruge i dodali kako će cijeli slučaj istražiti.

 

Kopirati
Drag cursor here to close