Anti Niči produljen pritvor za još dva mjeseca

Vijesti / Flash | 04. 12. 2015. u 11:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kazneno vijeće Županijskog suda u Livnu produljilo je pritvor osumnjičeniku 35-godišnjem Anti Niči iz Livna za još 2 mjeseca, tako da će pritvor protiv osumnjičenika trajati najdulje do 2. veljače 2016. godine ili do nove odluke suda, potvrđeno je iz Županijskog suda u Livnu.

Naime, imenovanom je od strane suca za prethodno saslušanje Županijskog suda u Livnu Nedima Begića 3. studenog 2015. godine bio određen jednomjesečni pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je 30. listopada 2015. godine u večernjim satima u obiteljskoj kući nožem usmrtio svoju 66- godišnju majku L.N., bratovu suprugu 44-godišnju S.N. i 46-godišnjeg brata M.N., koji je od posljedica uboda nožem preminuo na putu prema KBC Firule u Splitu.

Time je, po navodima Begića, osumnjičeni počinio kazneno djelo ubojstva iz čl.166 stavak 2 u svezi sa stavkom 1- Kaznenog zakona FBiH za koju je propisana kazna zatvora u trajanju od najmanje deset godina ili dugotrajni, odnosno kvalificirani oblik kaznenog djela koji je teži oblik od osnovnog, a spominje se pod okrutnim, podmuklim i bezobzirnim načinom kaznenog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close