SIPA

Akcija Glečer: Uhićeni dileri, palo pet kila zeljaste materije

Vijesti / Flash | 04. 08. 2014. u 13:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su u okviru akcije kodnog naziva "Glečer“ na području Sarajeva uhitili četiri osobe zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i zaplijenili oko šest kilograma droge.

U okviru ove akcije do sada je zaplijenjeno oko pet kilograma zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu skunk i oko jedan kg praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, priopćeno je iz SIPA-e.

Slobode su lišeni M.M., E.Z., S.K. i S.M. zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Navedene aktivnosti provode se po naredbama sarajevskog županijskog Suda i Tužiteljstva u suradnji s pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo. Osobe lišene slobode bit će privedene u službene prostorije Državne agencije za istrage i zaštitu, gdje će se nad njima izvršiti kriminalistička obrada, nakon čega će, u zakonskom roku, biti predane nadležnom tužiteljstvu na dalje postupanje.

Aktivnosti na ovom predmetu se nastavljaju, a o konačnim rezultatima javnost će biti naknadno informirana, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close