Narušena blagdanska slika

Advent u Mostaru - Uništena klupa za stvaranje uspomena

Jedno od najljepših mjesta na Adventu predviđeno za fotografiranje i stvaranje najljepših uspomena, više nije tako lijepo, a ni korisno.
Vijesti / Flash | 18. 12. 2023. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Advent u Mostaru je u punom jeku, a brojni građani već su posjetili sadržaje koje nudi, te napravili fotografije za uspomene.

Nažalost, u ponedjeljak 18. prosinca, ovu blagdansku čaroliju - narušio je prizor uništene klupe u parku Zrinjevac.

Kako je zabilježio naš fotoreporter, klupa koja je okolo ukrašena prigodnim drvećem i ukrasima, slomljena je i sudeći po fotografijama - neupotrebljiva.

Kako je došlo do uništenja nije poznato, zbog ljudskog faktora, vjetra ili čega već, zasad se ne zna.

No, jedno od najljepših mjesta na Adventu predviđeno za fotografiranje i stvaranje najljepših uspomena, više nije tako lijepo, a ni korisno.

Foto: Bljesak.info / Jedan od najljepših kutaka na mostarskom Adventu uništen

Paljenjem prve adventske svijeće na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače 2. prosinca počeo je Advent u Mostaru.

Večernji zabavni program otvorila je hrvatska pjevačica Vanna 14. prosinca, a posjetitelje će do kraja prosinca svojim nastupima zabavljati mnogi glazbenici, poput Romea Nikolića, Darija Šunjića, grupe 45 stepeni, Ivana Rajiča i Teške teme, VIS Jedinstvo iz Splita, Antonije Batinić i Nene, Anite Šunjić, Leona i Josipa i brojni drugi.

Kroz tribute to koncerte posjetitelji će se prisjetiti i uživati u velikim hitovima Elvisa Presleya, Olivera i Gibonnija te Azre, a svoje koncerte održat će i Narodni orkestar i Tamburaški orkestar Mostar.

Kompletan program Adventa objavljen je na službenim stranicama Grada Mostara kao i stranicama Adventa u Mostaru na društvenim mrežama. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close