Odvjetnik Gordane Tadić

Adamović: Odluku smo saznali iz medija, to je van pameti

''Naravno da ću se žaliti. Da li je normalno da sudionici u postupku saznaju odluke iz novina. To je van pameti'', rekao je Adamović.
Vijesti / Flash | 26. 07. 2021. u 17:48 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Vlado Adamović

Vlado Adamović, odvjetnik Gordane Tadić, rekao je Srni da će se žaliti nakon što pročita odluku kojom je njegova branjenica smijenjena s mjesta glavnog tužitelja BiH jer je prekršen zakon budući da je oni, kao strane u postupku, nisu dobili.

''Mi nismo dobili odluku i te objave i priopćenja mene ne obvezuju. Ne znam da li je to točno dok ne dobijem odluku'', rekao je Adamović.

Gordana Tadić smijenjena je sa mjesta glavnog tužitelja BiH, priopćio je Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće nakon odluke Prvostupanjske disciplinske komisije za tužitelje.

Adamović je istakao da odluku nije dobio, da je Tadiće njegova branjenica strana u postupku.

''Naravno da ću se žaliti. Da li je normalno da sudionici u postupku saznaju odluke iz novina. To je van pameti'', rekao je Adamović.

Adamović je istakao da je na jednom portalu pročitao da je odluka dostavljena čelnicima VSTS-a i disciplinskom tužtelju.

''Prekršen je zakon i točka. Čitam odluke na portalu 'Istraga.ba'… Zakon kaže da se odluke dostavljaju strankama u postupku. Sve je jasno. Naravno da je zakon prekršen'', ističe Adamović.

On je dodao da mu nije jasno zašto tu odluku dostavljaju čelnicima VSTS-a umjesto strankama u postupku.

Kopirati
Drag cursor here to close