Novi red vožnje

Vlakom se povezuju BiH i Srbija

U nedjelju stupa na snagu novi red vožnje koji će važiti do 12. prosinca 2020. godine, najavilo je poduzeće 'Infrastruktura železnice Srbije'.
Vijesti / Flash | 14. 12. 2019. u 07:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Železnice Srbije' uvode prvi put polazak vlaka od Beograda do Zvornika, od nedjelje, 15. prosinca, kada stupa na snagu novi red vožnje.

Vlakovi 'Železnica Srbije' krenuli su preko Drine nakon završetka rekonstrukcije pruge Šabac-Loznica, kada je produžena linija od Rume do Zvornika, ali se prvi put uvodi linija iz stanice Beograd centar, tako da će, osim Zvornika, direktnu šinsku vezu sa Beogradom imati i Šabac i Loznica.

Polazak iz Beograda je u 14:02, a dolazak u Zvornik u 18:14 sati, saopšteno je iz Akcionarskog društva za željeznički prijevoz putnika 'Srbija voz'. Polazak iz Zvornika za Beograd je u 7:20 sati, a u Beograd će stizati u 11:46 sati.

U nedjelju stupa na snagu novi red vožnje koji će važiti do 12. prosinca 2020. godine, najavilo je poduzeće 'Infrastruktura železnice Srbije'. Po novom redu vožnje u putničkom željezničkom prometu svakodnevno će biti 353 vlaka na međunarodnim i domaćim relacijama, prenosi Srna.

U priopćenju se ističe da, dok je u putničkom željezničkom prometu u Srbiji i dalje samo jedan operater - državna kompanija 'Srbija voz', u robnom transportu, osim državne kompanije 'Srbija cargo', već posluje šest prijevoznika, ali i još tri kompanije koje željeznički transport obavljaju samo za vlastite potrebe.

Kopirati
Drag cursor here to close