Pravi mamac

Otvoren Pet City u Mepas Mallu

Dugo najavljivano otvorenje najmodernijeg pet shopa u BiH napokon se ostvarilo!
Vijesti / Flash | 28. 09. 2021. u 12:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu i nedjelju Pet City, bio je domaćin više tisuća ljudi koji su nestrpljivo čekali otvorenje na 3.katu Mepas Malla u Mostaru. Nerijetko se stvarala gužva ispred radnje jer je 100 kvadrata prodajnog prostora bilo premalo da ugosti sve znatiželjnike. Bogati asortiman od preko 2500 proizvoda u ponudi te preko 3500 životinjskih jedinki bili su pravi mamac za sve posjetitelje.

Foto: PR / Otvoren Pet City u Mepas Mallu 

Nagradna igra, tombola i kolo sreće pratili su otvorenje kao i bogat sadržaj za djecu. Veliki broj zaprimljenih zahtjeva s podacima za preuzimanje Pet City kartice vjernosti pokazao je kako su na otvorenju najmodernijeg pet shopa u regiji bili posjetitelji iz više BH županija, ali i iz susjedne Dalmacije.

Foto: PR / Otvoren Pet City u Mepas Mallu 

Svoj interes su pokazale i osobe koje se bave jahanjem te zaključili da ih veseli što napokon imaju gdje obaviti kupovinu svih potrepština za svoj hobi.

Iz Pet Cityja su poručili da im godi podrška i ljubav koju su im posjetitelji dali te da će se nastaviti truditi ispunjavati zahtjeve svojih kupaca, pratiti trendove u svijetu kućnih ljubimaca te podizati kvalitetu i ponudu iz dana u dan.

Posjetite Pet City na 3. katu Mepas Malla i uvjerite se u bogat i jedinstven asortiman.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close