Srbe na vrbe

Medijski rat Hadžihafizbegovića i Thompsona

Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović prozvao je Marka Perkovića Thompsona mrziteljem Srba
Vijesti / Flash | 31. 05. 2019. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Emir Hadžihafizbegović, bosanskohercegovački glumac s hrvatskim državljanstvom, gostujući u jednoj emisiji među ostalim je ustvrdio kako jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika Marko Perković Thompson ima pjesmu “Srbe na vrbe” te kako bi ga Isus zabranio, prenose Vijesti.hr.

Thompsonov menadžment je reagirao na izrečeno.

"U dosadašnjoj Thompsonovoj karijeri od njegovih mrzitelja pojavljivalo se bezbroj odvratnih laži i izmišljotina. Tvrdili su kako Thompson izlazi na binu s oružjem, kako na svojim koncertima ne pjeva ljubavne i domoljubne, već da pjeva ustaške pjesme, da na svojim koncertima izlazi u crnoj odori i pozdravlja Hitlera pa čak i da je bio u ustaškoj vojsci do 1945. iako je svima poznato da je to nemoguće jer je rođen 1966. godine, da je autor pjesme Jasenovac i Gradiška Stara, čak su na HTV-u sami napravili spot (Latinica i Nedjeljom u 2) pokušavajući uvjeriti gledatelje da pjesmu Jasenovac i Gradiška Stara Thompson izvodi na svojim koncertima, kako na svojim koncertima poziva ljude da nose nacističko znakovlje.

Tvrdili su da je Thompson najveći Srbomrzac iako Thompson Srbe kao narod nikada niti u jednoj svojoj pjesmi, a niti uopće nije spomenuo, čak ni u pjesmi "Bojna Čavoglave", u njoj spominje srpske dobrovoljce i četnike koji su napali njegovu zemlju. Ima toga još podosta, ali da ne nabrajamo...

Titulu rekordera izgovorenih gnjusnih laži i gluposti ipak dodjeljujemo Emiru Hadžihafizbegoviću.

Zamislite, ustvrdio je kako Thompson ima pjesmu "Srbe na vrbe" te kako bi ga Isus da je živ zabranio, a njemu poručujemo: Tvrditi da Thompson ima takvu pjesmu može izmisliti samo neki bolesni um, svojom mržnjom prema drugim narodima, lažima i izmišljotinama, podmetanjima i podvaljivanjem kako bi se ljudi mrzili samo potpiruje i zagađuje medijski prostor.

Za razliku od Thompsona koji pjeva o svojoj ljubavi prema dragome Bogu, obitelji i svojoj domovini, Hadžihafizbegović svojim izjavama, lažima i uglavnom baljezganjem zagovara ratovanje, ubijanje i pokušava ponovno zavaditi narod na ovim prostorima.

Komentare na izjavu u videu ovog glumca, političara, kvaziratnika, korisnika hrvatskog proračuna ili kako se već u raznim prigodama predstavlja, ostavljamo vama.

Menadžment Marka Perkovića Thompsona"

 

Kopirati
Drag cursor here to close