Politički proces?

Investitori podnijeli prijavu protiv Boške Ćavar, saslušanje u petak

Prijavu protiv Boške Ćavar su podnijeli investitori kojima je omela planove u bespravnoj izgradnji objekta za koji je rupa iskopana preko noći u dvorištu zgrade koja se nalazi na broju 23 u ulici Kneza Domagoja.
Vijesti / Flash | 10. 12. 2020. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Boška Ćavar iz Mostara koju je javnost upoznala kao ženu koja je uspjela dobiti pravnu bitku i zaustaviti bespravnu gradnju u dvorištu zgrade u kojoj živi, na zahtjev Tužiteljstvo HNŽ je dobila poziv iz Policijske uprave Mostar za saslušanje kao osumnjičena osoba.

Njezino saslušanje je zakazano za petak 11. prosinca u 17 sati u prostorijama Policijske uprave Mostar, što je objavila na svom Facebook profilu, gdje joj brojni sugrađani iskazuju podršku.

Prijavu protiv Boške Ćavar su podnijeli investitori kojima je omela planove u bespravnoj izgradnji objekta za koji je rupa iskopana preko noći u dvorištu zgrade koja se nalazi na broju 23 u ulici Kneza Domagoja.

U kaznenoj prijavi koju su, prema pisanju portala Klix.ba, Ante Vidačak i Božo Krstanović 8. studenog 2020. podnijeli preko svoje odvjetnice, terete je za prevare, iznude i sprečavanje službene osobe u vršenju dužnosti.

Boška Ćavar je inače članica Naše stranke i kandidatkinja Bh. bloka za Gradsko vijeće Grada Mostara na lokalnim izborima koji će se održati 20. prosinca, pa ovaj potez u posljednjim danima predizborne kampanje njeni suradnici smatraju montiranim političkim procesom.

Tim povodom oglasila se i potpredsjednica Naše stranke Irma Baralija.

"Nakon što su protiv našeg kandidata na području Zapad Marka Vračevića pokrenuli disciplinski postupak na Sveučilištu, evo i naša kandidatkinja na području Jugozapad Boška Ćavar je dobila poziv za ispitivanje u svojstvu osumnjičene. Pretpostavljam da će neki proces protiv mene biti pokrenut narednog tjedna, 3-4 dana pred izbore", kaže Baralija.

Smatra da se radi o pokušaju zastrašivanja njihovih članova te poručuje da na to ne nasjedaju.

"Zaista je nevjerovano gledati kako se 'Režim' raspada i kako u slobodnom padu posežu za starim metodama zastrašivanja i represije. Oni nikako da shvate da mi odustati nećemo, ma koliko oni prljavo i jadno udarali, jer mi nemamo što da izgubimo, a imamo mnogo za dobiti, slobodu za početak", poručila je Baralija.

Kopirati
Drag cursor here to close