Humanitarni događaj

700 žena HDZ-a na donatorskoj večeri za Školske sestre franjevke

Oko 700 žena podržalo je humanitarni događaj čiji su prilozi namijenjeni školskim sestrama franjevkama Krista Kralja Mostar.
Vijesti / Flash | 25. 10. 2023. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani svadbenog salona ''Venera'' sinoć je održana  humanitarna Donatorska večera koju već XIII. put organizira  Gradski odbor Zajednice žena HDZ BIH ''Kraljica Katarina Kosača'' Mostar.

Oko 700 žena je pružilo podršku ovom humanitarnom događaju.

Foto: PR Žene HDZ / Humanitarna Donatorska večera

Ove godine su prilozi namijenjeni Školskim sestrama franjevkama Krista Kralja Mostar.

Foto: PR Žene HDZ / Humanitarna Donatorska večera

Iskazavši dobrodošlicu i zahvalu svim ženama na odazivu i potpori koju pružaju u aktivnostima Zajednice žena, predsjednica Marijana Rajič, je u svom obraćanju poručila da rad zajednice žena ne bi bio moguć bez pouzdanja i vjere u Boga.

Foto: PR Žene HDZ / Humanitarna Donatorska večera

''S nama su večeras žene koje uz Božju pomoć nesebično daju svoj doprinos u radu s nezbrinutim trudnicama, ženama i djecom žrtvama obiteljskog nasilja, sa djecom bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi kao i sa ženama sa problemom ovisnosti. Večeras ćemo podržati njihov rad, podršku i pomoć koju nam svakodnevno nude. Vjerujem u vas i snagu Zajednice žena.Vi ste temelj našeg uspjeha...'', navode u svom priopćenju.

Foto: PR Žene HDZ / Humanitarna Donatorska večera

Zahvalu je uputila sestra Franka Bagarić,provincijska predstojnica Školskih sestara franjevki Krista Kralja Mostar ističući molitvu i zajedništvo te cijeneći da je rad Školskih sestara prepoznat u sredini u kojoj djeluju.

Predsjednica Zajednice žena HDZ BiH Marina Pendeš koja je bila nazočna na Donatorskoj večeri pozdravila je sve hrabre žene ističući njihov značajan doprinos kako u obiteljskom tako i društveno političkom životu.

Foto: PR Žene HDZ / Humanitarna Donatorska večera

Svim nazočnim je uputila čestite povodom 15. Obljetnice utemeljenja Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ BiH 

Kopirati
Drag cursor here to close