Merhamet

420 paketa za socijalno ugrožene obitelji u Hercegovini

''Akcija podjele paketa je realizirana u sklopu našeg godišnjeg projekta 'Misli i čini dobro''' – kazao je direktor Regionalnog odbora ''Merhameta'' Mostar Adnin Hasić.
Vijesti / Flash | 20. 11. 2023. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Merhamet Mostar / 420 paketa za socijalno ugrožene obitelji u Hercegovini

Regionalni odbor ''Merhameta'' Mostar, u suradnji sa svojim osnovnim odborima, a uz podršku volontera, uspješno je realizirao distribuciju i podjelu 420 prehrambeno-higijenskih paketa na području Mostara, Konjica, Jablanice, Prozora, Stoca, Čapljine i Tomislavgrada.

''Proteklog vikenda završili smo jesenju akciju distribucije i podjele prehrambeno-higijenskih paketa obiteljima slabijeg materijalnog stanja. Akcija je realizirana u sklopu našeg godišnjeg projekta 'Misli i čini dobro''' – kazao je direktor Regionalnog odbora ''Merhameta'' Mostar Adnin Hasić.

U suradnji sa sjedištem HO ''Merhamet'' MDD u Sarajevu i partnerskom organizacijom ''Helping hand'' iz SAD, Regionalni odbor ''Merhameta'' Mostar prošlog tjedna podijelio je i ogrijev za dvanaest obitelji u Mostaru.

''Također, u suradnji s partnerskom organizacijom 'Izvor dobročinstva' iz Sarajeva, na području Hercegovine uspješno smo realizirali program 'Samoodrživi projekti'. U sklopu tog programa, za trinaest obitelji iz Mostara, Konjica, Jablanice, Stoca, Čapljine i Tomislavgrada osigurani su četiri motokultivatora, tri plastenika, tri usisivača za dubinsko čišćenje, jedan trimer za košenje trave i dvije krave za obitelji salabijeg materijalnog stanja, kojima, inače, 'Merhamet' redovno pomaže'' – naglasio je Hasić.

Kopirati
Drag cursor here to close