Obljetnica

10 godina Asocijacije mladih SDA Mostar: Držati se postavljenih ciljeva

Vijesti / Flash | 12. 09. 2014. u 07:27 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom desete godišnjice od osnivanja i rada Gradskog odbora Asocijacije mladih SDA Mostar, u četvrtak navečer je održan svečani prijem u prepunom restoranu 'Megapolis' u TC Megamarkt, Zalik. Na prijemu je prisustovalo oko 300 mladih osoba iz Mostara uz visoke goste SDA BiH predvođene zamjenikom predsjednika SDA gospodinom Bakirom Izetbegovićem.

"SDA će biti pobjednik listopadskih izbora, što će biti najbolji dokaz da smo proteklih godina vukli prave poteze, da smo Bošnjacima vratili identitet i izgubljeno samopouzdanje", kazao je, između ostalog zamjenik predsjednika SDA i kandidat za člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović na sinoć održanoj svečanosti u Mostaru prilikom obilježavanja desete godišnjice djelovanja Asocijacije mladih SDA Mostara.

Slijedeći poruku rahmetli Alije Izetbegovića 'ne mijenjajte SDA, mijenjajte ljude u njoj', predstavljeni su mladi kandidati iz Mostara. SDA Mostar ima veliki broj mladih i novih kandidata, koji predstavljaju značajna osvježenja na svim listama, krenuvši od nositelja Županijske liste predvođene prof.dr. Elvirom Ćemalović – Dilberović.

Adil Šuta, predsjednik Asocijacije mladih SDA Mostar, rekao je da je dobro trasiran put dao odlične rezultate u proteklom desetljeću rada, da se mladi ne boje izazova koji su pred njima i da će još snažnije i odlučnije, poslije listopadskih izbora, krenuti u realizaciju postavljenih ciljeva.

Poslana je poruka da mladi izaberu najbolje unutar SDA i podrže Bakira Izetbegovića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, navedeno je iz AM SDA Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close