Online kriminal

''Zoran Nepobjedivi'' preko Facebooka ucjenjivao djevojku pa završio u zatvoru

Vijesti / Crna Kronika | 14. 03. 2016. u 11:48 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Kozarskoj Dubici uhitila je V.B. (1986.) iz Banje Luke, jer je jednu djevojku iz Kozarske Dubice ucjenjivao preko društevne mreže Facebook.

Osumnjičeni je uhićen, 10./11.ožujka, u akciji kodnog naziva "Zoran Nepobjedivi", zbog postojanja osnova sumnje da je nad oštećenom V.J. počinio krivično djelo ucjena.

V.B. je putem Facebooka, tijekom veljače ove godine, oštećenoj više puta slao poruke i tražio da mu na prethodno dogovoreno mjesto donese novac u iznosu od 7.000 eura, kako ne bi putem društvene mreže objavio njen kompromitujući snimak napravljen u proteklom periodu, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Prijedor.

Policijski službenici su nad osumnjičenim izvršili kriminalističku obradu te utvrdili kako je počinio krivično djelo koje mu se stavlja na teret.

O poduzetim mjerama i radnjama obavješten je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, Područni ured Prijedor, koji je naložio da se osumnjičeni nakon kriminalističke obrade pusti iz službenih prostorija, a da se protiv njega u redovnom postupku ovom tužiteljstvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ucjena.

Kopirati
Drag cursor here to close