Uhićen zbog krađe

Zeničanin pao u Neumu

Uhićeni Zeničanin i ranije je bio poznat po vršenju kriminalnih djela, te je ležao u zatvoru 13 godina.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 07. 2020. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac iz Zenice uhićen je u Neumu zbog sumnje da je počinio tešku krađu.

Policijski službenici PS Neum su u srijedu oko 10 sati lišili slobode osobu inicijala I.S. 1983. godište iz Zenice, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'teška krađa'.

''Osumnjičeni se tereti da je dana 07.07.2020. godine u noćnim satima nasilno provalilo u apartman, ulica Mimoza u Neumu, te otuđio veći iznos novca i zlatnog nakita. Provedenom kriminalističkom istragom policijskih službenika PS Neum, osumnjičeni je priznao izvršenje kaznenog djela, te su kod istog pronađene otuđene stvari oštećenog i predmeti koje je koristio pri provali.

Krim-operativnom obradom osumnjičenog ispostavilo se da je osumnjičeni višestruki povratnik u vršenje kaznenih djela, te pravomoćno osuđivan za kaznena djela ''NeovIaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", ''Teških krađa", ''Krađa", ''Pokušaj ubojstava", za ta kaznena djela dobio je i odležao 13 godina zatvora'', navodi se u prioćenju MUP-a HNŽ-a

Po okončanju kriminalističke istrage, navodi se dalje, predmet će biti proslijeđen Županijskom tužiteljstvu na  postupanje.

Kopirati
Drag cursor here to close