Teška krađa

Zeničani u Prozoru krali novac iz samouslužnih praonica

Policijski službenici Policijske stanice Prozor-Rama su na temelju naredbe Općinskog suda Konjic, u Zagrebačkoj ulici u Prozoru izvršili pretres obiteljske kuće i pratećih objekata.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 06. 2021. u 10:04 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske stanice Prozor-Rama lišili su slobode A.A. (1978.) i A.Š. (2000.) iz Zenice, zbog postojanja osnova sumnje da su dva dana ranije na području Prozora počinili krivično djelo "teška krađa".

Naime, policijski službenici Policijske stanice Prozor-Rama su na temelju naredbe Općinskog suda Konjic, u Zagrebačkoj ulici u Prozoru izvršili pretres obiteljske kuće i pratećih objekata koje koristi S.H. (1980.) iz Prozora.

Tom prilikom pronađeni su i lišeni slobode A.A. (1978.) i A.Š. (2000.) iz Zenice, zbog postojanja osnova sumnje da su 27. lipnja ove godine na području Prozora počinili krivično djelo "teška krađa" (krađa novca iz samouslužnih praonica).

Pri pretresu su pronađeni i drugi predmeti vezani za navedeno krivično djelo, a izvršen je i pretres vozila marke "BMW", vlasništvo A.A. Poduzete sve potrebne mjere, priopćeno je iz Kantonalnog MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close