Policija potvrdila

Zenica: U koritu rijeke pronađeno mrtvo tijelo

Neslužbeno doznajemo da je tijelo pronađeno u rijeci u blizini vikendice u mjestu Lašve kod Zenice.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 05. 2018. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U koritu rijeke Bosne je pronađeno mrtvo tijelo. Ekipe su trenutno na terenu, rade na izvlačenju tijela iz rijeke, nakon čega će se pristupiti obdukciji i identifikaciji tijela'',  rekla je za Bljesak.info Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDK-a.

Neslužbeno doznajemo da je tijelo pronađeno u rijeci u blizini vikendice u mjestu Lašve kod Zenice.

Podsjećamo, na području Lašve kod Zenice intenzivno se vršila potraga za nestalom Antonelom Kvesić (31) iz Mostara.

Kako piše Zenicablog nakon prijave policiji, te dolaska obitelji nestale, pokrenuta je potraga na području rijeke Lašve, koja se nalazi nedaleko od vikendice u kojoj je djevojka boravila, te dijela korita rijeke Bosne.  
 
Obzirom da policija nije imala nikakve tragove niti informacije da li se radi o utapanju ili je djevojka nestala na kopnenom području, potraga se istovremeno odvijala u koritima obje rijeke, ali i širem području Zenice i susjednih Busovače i Kaknja.
 
Kako saznaje Zenicablog, tijelo djevojke je pronađeno oko 200 metara od ušća Lašve u rijeku Bosnu, nekoliko kilometara od vikendice, pa se pretpostavlja da ga je voda donijela do tog mjesta.
 
Preliminarni očevid govori da se radi o utapanju, ali je službeno naložena obdukcija tijela i identifikacija, po naredbi tužitelja.
Kopirati
Drag cursor here to close