Izravan sudar

Zenica: Sudar cisterne i osobnog automobila, poginula jedna osoba

Vijesti / Crna Kronika | 08. 05. 2015. u 20:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U naselju Radakovo oko 19:20 sati se dogodila nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. U sudaru cisterne i putničkog vozila stradao je vozač putničkog vozila. Cisterna i vozilo ispod njega su završili u kanalu koji razdvaja dvije prometnice. Kako Zenicablog saznaje, poginula osoba je stradala u vozilu Renault Clio. Zbog opasnosti od sadržaja cisterne, policija nije dozvoljavala prilaz vozilima i prometnicama.

Nakon obavljenog očevida Zenicablog saznaje da je poginuli M.K. (30) iz Zenice, koji je upravljao "Cliom", dok je vozač cisterne sarajevske firme "TMP Ahmetspahić" smješten na Urgentni blok KBZ sa ozljedama i nije u životnoj opasnosti. Do sudara putničkog vozila i cisterne za prijevoz goriva kompanije TMP "Ahmetspahić" iz Sarajeva došlo je usljed neprilagođene vožnje vozača putničkog vozila na ovom dijelu ceste.

Prema nepotvrđenim podacima očevidnog policijskog tima vozač "Renaulta" pokušao je da pretiče neko od vozila i izravno se sudario s teškim kamionom cisternom, koja je u pokušaju da izbjegne udes sletio s magistralne ceste i prevrnuo se u jarak. Očevidne i istražne aktivnosti o ovoj prometnoj nesreći obavili su pripadnici policije MUP-a ZDŽ uz prisustvo dežurnog županijskog tužitelja Bore Milešića.

Tijekom subote obavit će se obdukcija tijela nastradalog vozača i ostale istražne radnje koje je zatražio županijski tužitelj. Vozač kamiona cisterne zadobio je lakše ozljede, ali je zbog opservacije liječnika Urgentnog centra Kantonalne bolnice Zenica zadržan na liječenju.

Kopirati
Drag cursor here to close